Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Deklaratat e pacientëve për korrigjimin e dioptrisë me laser

Ky spital për mua është sinonim i besimit – Darko Mitreski

Gjithçka shkoi mirë, dhe të nesërmen në mëngjes kur arrita  në spital isha i lumtur si fëmijë – para se të hyja në spital lexova një reklamë që ishte në një distancë më të largët, të cilën nuk mund ta bëja më parë as me syze!

“Shëndeti dhe kujdesi për pacientët në Sistina Oftalmologjinë është në vend të parë” – Aleksandar Davidovski

Shëndeti dhe kujdesi për pacientët në Sistina Oftalmologjinë është në vend të parë

“Kam ardhur nga Bujanoci, vetëm për të bërë korrigjimin e dioptrisë me laser këtu” – Ledejna Aliu

Ledejna Aliu (22) nga Bujanoci ka bërë korrigjimin e dioptrisë me laser në Oftalomologjinë Sistina.

“Shikim të qartë pa ndihmë për sytë dhe ditë pa dhimbje koke” – Slagjana Petreska

Slagjana Petreska, 25 vjeç, bëri korrigjimin e dioptrisë me laser në Sistina Oftalmologjinë . Si student dhe i varur nga libri, më së shumti dioptria më pengonte gjatë mësimit, si dhe gjatë leximit të librave.

“Ia vlente, ky vendim më ndryshoi jetën” – Nadalina Aranikova

Nadalina Aranikova bëri korrigjimin e dioptrisë me laser në Sistina Oftalmologji Shkup. Pas një lufte të gjatë me ndryshimin e dioptrisë, dioptria më në fund ngeci dhe ajo mori guximin për të vendosur dhe për të bërë korrigjimin e dioptrisë me laser.

“Pavarësisht gjitha opsioneve, vendosa për cilësinë dhe zgjodha Sistina Oftalmologjinë” – Çen Ji

Miqtë e mi më rekomanduan korrigjimin e dioptrisë me laser dhe më thanë të vija në Sistina Oftalmologji. Krahasova Sistina Oftalmologjinë dhe hulumtova në më shumë shtete për të njëjtën ndërhyrje, por disi më i kompletuar ishte spitali juaj.

“Deri sa u bo ndërhyrja, unë veç se më isha në aeroplan për në shtëpi!”

Mladen Rafeski, 39 vjeç, bëri korrigjimin e dioptrisë me laser në Sistina Oftalmologjinë vetëm për një ditë!

“Njerëz, unë shoh kristal qartë!” – Tinka Xhineva

Njerëz, unë e shoh kristal qartë! Unë mendoj se vetëm njerëzit që kanë pasur një problem me shikimin dhe e zgjidhën atë, mund ta kuptojnë lumturinë dhe admirimin tim.

“Me një marrëdhënie miqësore me mjekun kam kaluar traumën” – Viktorija Gjeorgjievska

Nga frika e oftalmologëve tek shikimi pa dioptri. Faleminderit Sistina Oftalmologjisë dhe Dr. Ilir Osmani që më mundësuan të shikoja pa dioptri.

“Pas korrigjimit të dioptrisë me laser, iu ktheva dashurisë sime – basketbollit” – Biljana Stojkovska

Jeta duhet të rrjedhë edhe në një kohë pandemie, dhe unë nuk kisha asnjë dyshim për shërbimin, standardet dhe trajtimin e ofruar nga institucioni juaj.

“Më në fund pashë bukurinë e kësaj bote pa shikuar turbullt!” – Irena Magdeska

Shpejtësia dhe profesionalizmi i Sistina Oftalmologjisë më befasoi. Gjithashtu, kontrollet post operative që bëra në Manastir ishin të shpejta dhe efikase. Tani  shoh qartë dhe pastër!

“Me guxim dhe vendosshmëri vendosa t’i besoj sytë tek Sistina Oftalmologji” – Veronika Taneska

Vendosa me guxim dhe vendosshmëri, pa u menduar shumë, i thashë vetes: sa më shpejt, aq më mirë, dhe gjithashtu ndoqa një vizitë të drejtorit tuaj, ku ai përshkroi në detaje, me saktësi dhe saktësi kushtet në spitalin tuaj gjatë pandemisë.

“Vendosa për spitalin tuaj sepse kam besim të plotë në këtë ekip të kolegëve.”- Sadije Amzai

Mund të funksionoj në përditshmëri dhe të asistoj gjatë lindjeve në spital, pa u brengosur se a do të më mjegullohen syzet.

Është një ndjenjë e mrekullueshme të shikosh sikur nuk e ke menduar kurrë të mundur! – Sara Bogdanoska

Duke lexuar në faqen e internetit dhe duke iu afruar qëllimit tim, unë e dija se Sistina Oftalmologjjia ishte vendi im për këtë lëvizje.

Video: „Gjatë intervenimit biseduam sikur të ishim në ndonjë kafene, sikur të ishim duke pirë kafe“ – Mishel Artros

Mjekja ime është e shkëlqyer. D-r Viktorija Fileva është një nga më të mirat në botë.

„Me shikimin e ri ndjehem si person i ri!“ – Dimitar Radiçeski

Dimitar Radiçeski (25 vjeçar) 2 vite është menduar për korrigjimin e dioptrisë me laser dhe më në fund, në korrik të këtij viti, e bëri korrigjimin.

Leunit Dervishi (korrigjim i dioptrisë me laser në kushte të Kovid – 19)

Për mua është shumë i rëndësishëm dhe i vlefshëm kontakti që e kam me ekipin tuaj dhe që mund të ju kërkoj kur të kem nevojë.

„Edhe përkundër opsioneve që i kam në Londër, e zgjodha pikërsiht Sistina Oftalmologija“ – Katerina Smugreska

Sinqerisht, jam e lumtur dhe falënderuese që tanimë nuk do të kem probleme të tilla dhe ngrohtësisht ju rekomandoj te të njohurit e mi.

„Gjatë operacionit e kisha shumë interesante dhe lehtë, zbavitesha sikur në disko!“ – Zrna Gariç

Këtu është aq sigurt, në rregull dhe ndjehet ajo energji pozitive dhe harmoni!

Më në fund mund të shoh rezultatin e ndeshjes sime” – Zharko Arsovski, anëtar i ekipit kombëtar në karate

Pas një ndërhyrjeje 10-minutëshe, ai u kthye në shtëpi i gëzuar për të qenë i lirë nga të gjitha ndihmëset për sy. Liria që ndjeu ishte e paçmueshme.

„Më kanë pyet „Еj si ishte?“ Operacion 5 sekonda nuk është as operacion ky për mua si të them as kontrolli, kontrollet ishin më të lodhshme se operacioni!“- Besjana Kasami

Shikojeni videon dhe dëgjojeni rrëfimin e plotë të më të dashurës sonë Big Mama, rreth korrigjimit të dioptrisë me laser, që para ca kohësh e bëri në „Sistina Oftalmologjia”, rrëfyer personalisht nga ajo!