Ledejna Aliu (22) nga Bujanoci ka bërë korrigjimin e dioptrisë me laser në Sistina Oftalmologija. Ajo ka pasur dioptri që në moshë të vogël dhe e ka pasur shumë të vështirë përballimin e saj. Kur mësoi për spitalin tonë në rrjetet sociale, ajo caktoi menjëherë një ekzaminim. Ajo është ndjerë shumë e frikësuar para ekzaminimit, por kur ka takuar personelin mjekësor dhe mjekun Ilir Osmani, frika është zhdukur menjëherë. Dëgjoni përvojën e saj në Sistina Oftalmologija.