Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

CAKTONI TAKIM

Caktoni në mënyrë elektronike

Plotësoni formularin më poshtë dhe Kontakt Qendra jonë do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur për të caktuar një takim.

  Nëse nuk jeni të sigurt se cili kontroll ju nevojitet, zgjidhni Konsultim.

  Zgjidhni kontrollin:

  Zgjidhni qendrën:

  Zyrtar për mbrojtjen e të dhënave personale lidija.grupceva@sistinaoftalmologija.mk

  Caktoni nëpërmjet telefonit

  Zgjidhni se si dëshironi të caktoni një kontroll në spitalin tonë.

  Plotësoni formularin më poshtë dhe Kontakt Qendra jonë do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur për të caktuar një takim.

   Nëse nuk jeni të sigurt se cili kontroll ju nevojitet, zgjidhni Konsultim.

   Zgjidhni kontrollin:

   Zgjidhni qendrën:

   Zyrtar për mbrojtjen e të dhënave personale lidija.grupceva@sistinaoftalmologija.mk