Информации за тековно работење и мерки за заштита во услови на Ковид-19

Закажи преглед

Изберете преглед:

Изберете град: „Систина Офталмологија“ Скопје„Систина Офталмологија“ Битола„Систина Офталмологија“ Гостивар„Офталмологија Тетово“ Тетово

Офицер за заштита на лични податоци stefani.nedelkova@sistinaoftalmologija.mk