Систина Офталмологија

Нашата визија е да бидеме водечка очна болница во регионот, која користејки ги предностите на модерната медицина, професионалноста и стручноста на медицинскиот кадар и грижата да ја зачуваме функцијата на видот на пациентите, ви гарантира високопрофесионален пристап кон грижата за вашите очи.

Од сите права, најголемо е човековото право на вид.

Посветени сме на континуирано подобрување на нашите здравствени услуги преку инвестирање во нови технологии, унапредување и специјализирање на знаењето на младиот и перспективен кадар и да понудиме врвни здравствени услуги.Се она што го работиме е инспирирано од потребите , очекувањата и барањата на нашите пациенти.

Во модерно опремените простории на Систина Офталмологија ќе бидете љубезно пречекани од водечките доктори-специјалисти за болести на очите, кои ќе ви помогнат во решавањето на вашиот проблем. Нашиот медицински персонал работи со најсофистицирана опрема од врвни светски производители , лидери во очната хирургија, кои со своите производи покриваат повеќе од 50% од пазарот, чија апаратура е со високи перформанси, перфекција и прецизност, супериорни во секој поглед.

Нашата цел е да понудиме премиум медицински услуги. Секој сегмент од нашите услуга е доказ за светските стандарди во нашето работење и тежнеење кон перфекција.

Ви благодариме за вашата доверба.

Локации

Систина Офталмологија Скопје

e-mail: contact@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 2 30 97 000
Тел.: +389 70 351 008
„Скупи“ 5А, 1000
Скопје, С. Македонија

Систина Офталмологија Битола

e-mail: bitola@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 47 226-900
Тел.: +389 70 355-900
ул. „Никола Тесла“ бр. 158
Битола, С. Македонија

Систина Офталмологија Гостивар

e-mail: gostivar@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 42 810 800
Тел.: +389 72 809 800

ул: „Павле Аврамовски“ бр. 54
1230 Гостивар, С. Македонија

Работно време
Пон – Пет: 09:00 – 17:00 ч.

Офталмологија Тетово

e-mail: tetovo@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 44 357 111
Тел.: +389 72 799 111

бул. Видое Смилевски Бато  бр.1 -1/3
1200 Тетово, С. Македонија

Работно време
Пон – Пет: 09:00 – 17:00 ч.