Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Канцеларија за искуства на пациенти

Slide
Ние сe грижиме
за вас како
што се грижиме
за нашите блиски.

За таа цел, го формиравме и Patient Experience Office (Канцеларија за искуства на пациенти) кој функционира веќе неколку години и е прв од ваков вид во регионот. Преку овој центар болницата активно ги следи и аплицира најновите научни знаења и пракси во здравствениот менаџмент. Тимот на професионалци од областа на здравствениот менаџмент, комуникациите, дигиталниот маркетинг и медицината, секојдневно ги креира, предлага и спроведува стратегиите и програмите, коорднинирани со клиничкиот дел од болницата, со што креира позитивна атмосфера и искуства за вас, нашите пациенти.

“Луѓето ќе заборават што сте кажале и што сте направиле, но никогаш нема да заборават како сте направиле да се чувствуваат.”

– Maya Angelou

Ни значи вашето мислење

Доколку имате предлог, пофалба или поплака, контактирајте не.

Ние разбираме што им е
потребно на пациентите
и знаеме како тоа да
го направиме.

За доброто на сите. 

Д-р Весна Чадо, извршен директор

Биографија

Ние разбираме што им потребно на пациентите
и знаеме како тоа да го направиме.

За доброто на сите. 

Д-р Весна Чадо, извршен директор

Биографија

Slide Slide

PLX Академија

PLX Академија има информативен и едукативен карактер и е наменета за сите кои работат во здравствените системи: менаџери, доктори, студенти, медицински персонал, администратиција, како и за останатите кои директно или индиректно го креираат искуството на пациентите.

PLX Академија е прва академија од ваков вип во Европа.

Артикли