Драги пациенти,

Услугата online консултација ќе Ви овозможи од безбедноста и удобноста на Вашиот дом  да добиете стручен совет од наш доктор за вашата состојба со очите и да добиете насоки за понатамошна медицинска нега односно медицински извештај.

Преку оваа виртуелна средба ќе можете:

  • Да стапите во контакт со наш доктор офталмолог;
  • да му ја објасните вашата состојба;
  • да добиете совет по претходно направена дијагностика;
  • добиете детално објаснување за можностите за решавање на вашиот проблем;
  • добиете мислење од докторот за понатамошни чекори.

Оnline консултацијата е начин за едноставна и ефиксна виртуелна средба со наш доктор.

Терминот сами го избирате, а истата трае максимум до 15 минути.

Важни информации за користење на услугата „Онлајн консултација со доктор“

Драги корисници, ве молиме внимателно прочитајте го наведените документи пред да ја користите интернет страната. Ако ги користите нашите услуги тоа значи дека ги прифаќате и сте согласни на овие услови. Ако не ги прифаќате, ве молиме да не ја користите оваа интернет страна.

Изјавувам дека сум информиран/а за целта и начинот за одржување на „Онлајн консултација со доктор“ како и за условите, правилата и упатството за користење на услугата „Онлајн консултација со доктор“
Се согласувам со Изјавата за обработка на лични податоци.

Изберете ја посакуваната консултација

КОНСУЛТАЦИЈА ЗА ПРЕГЛЕД

Изберете ја оваа опција доколку
имате очен проблем а не сте сигурни дали треба да посетите офталмолог или каков преглед ви е потребен

 

КОНСУЛТАЦИЈА ЗА интервенција

Изберете ја оваа опција доколку
имате дијагноза, знаете каква интервенција ви е потребна но сакате да дознаете повеќе за истата од стручно лице – наш доктор

КОНСУЛТАЦИЈА според дијагноза

Изберете ја оваа опција доколку
имате дијагноза но сакате да консултирате второ мислење во врска со вашата состојба