Попуст на ласерска корекција на диоптрија!

programa-ran-skrining-sistina-oftalmologija

Имплементација на Програмата за ран скрининг кај децата

Програмата за ран скрининг кај децата што пред 5 години беше започната од УСАИД и од Лајонс фондацијата во соработка со офталмолозите од „Систина Офталмологија“, имплементирана од Универзитетот на Југоисточна Европа, ќе биде преземена од страна на Министерство за здравство на Северна Македонија.

Еднодневна хирургија

Најсофистицирани леќи со кои се добива вид на блиску, средина и далеку; се корегира диоптрија и цилиндер. По интервенцијата веќе не носите очила за вид.

Ласерска корекција на диоптрија

За само 5 минути од око, до совршен вид. Се ослободувате од очните помагала.

Вградување на интраокуларни леќи

Вградување на интраокуларни леќи

Најсофистицирани леќи со кои се добива вид на блиску, средина и далеку; се корегира диоптрија и цилиндер. По интервенцијата веќе не носите очила за вид.

Имплементација на Програмата за ран скрининг кај децата

Вградување на интраокуларни леќи
Најсофистицирани леќи со кои се добива вид на блиску, средина и далеку; се корегира диоптрија и цилиндер. По интервенцијата веќе не носите очила за вид.

Вградување на интраокуларни леќи
Најсофистицирани леќи со кои се добива вид на блиску, средина и далеку; се корегира диоптрија и цилиндер. По интервенцијата веќе не носите очила за вид.

Програмата за ран скрининг кај децата што пред 5 години беше започната од УСАИД и од Лајонс фондацијата во соработка со офталмолозите од „Систина Офталмологија“, имплементирана од Универзитетот на Југоисточна Европа, ќе биде преземена од страна на Министерство за здравство на Северна Македонија.

Еднодневна хирургија

Вградување на интраокуларни леќи
Најсофистицирани леќи со кои се добива вид на блиску, средина и далеку; се корегира диоптрија и цилиндер. По интервенцијата веќе не носите очила за вид.

Вградување на интраокуларни леќи
Најсофистицирани леќи со кои се добива вид на блиску, средина и далеку; се корегира диоптрија и цилиндер. По интервенцијата веќе не носите очила за вид.

Си одите дома по интервенцијата. Повеќето интервенции се прават со локална анестезија.

Ласерска корекција на диоптрија

За само 5 минути од око, до совршен вид. Се ослободувате од очните помагала.

За само 5 минути од око, до совршен вид. Се ослободувате од очните помагала.

За само 5 минути од око, до совршен вид. Се ослободувате од очните помагала.

Вградување на интраокуларни леќи

Вградување на интраокуларни леќи
Најсофистицирани леќи со кои се добива вид на блиску, средина и далеку; се корегира диоптрија и цилиндер. По интервенцијата веќе не носите очила за вид.

Вградување на интраокуларни леќи
Најсофистицирани леќи со кои се добива вид на блиску, средина и далеку; се корегира диоптрија и цилиндер. По интервенцијата веќе не носите очила за вид.

Вградување на интраокуларни леќи
Најсофистицирани леќи со кои се добива вид на блиску, средина и далеку; се корегира диоптрија и цилиндер. По интервенцијата веќе не носите очила за вид.

Slider
Лекарско отстранување на диоптрија

Ласерско отстранување на диоптрија

Старосна диоптрија

Старосна диоптрија

Катаракта (перде)

Катаракта (перде)

Дијабетес и ретина

Дијабетес и ретина

Трансплатација на рожница

Трансплатација на рожница

Деца и страбизам

Деца и страбизам

Третман на глауком

Третман на глауком

Пластични итервенции

Пластични итервенции

Прегледи на пациентите

Прегледи на пациентите

Во своите 4 центри, „Систина Офталмологија“ има 8 офталмолози, 5 специјализанти по офталмологија, 1 надворешeн соработник и над 40 други вработени.

ПОВЕЌЕ

Новости

Оглас за вработување на медицински сестри – Скопје и Тетово

Поради проширување на својот тим во градовите Скопје и Тетово, „Систина Офталмологија“ објавува оглас за вработување на медицинска сестра.
ПОВЕЌЕ
pero-antikj-sistina-oftalmologija

Перо Антиќ на преглед за корекција на диоптрија

Неприкосновениот Перо Антиќ ја посети нашата клиника во Скопје за да провери дали е кандидат за ласерска корекција на диоптрија.
ПОВЕЌЕ
sandra-goceva-sistina-oftalmologija-bitola-praga

Д-р Александра Гочева Јерчиќ на „ЕУРЕТИНА“ во Прага

Д-р Александра Гочева Јерчиќ присуствуваше на деветтиот по ред Конгрес на Европското здружение на ретинални специјалисти „ЕУРЕТИНА“ што се одржа на 1 и на 2 март 2019 година во Прага.
ПОВЕЌЕ

Новости

Оглас за вработување на медицински сестри – Скопје и Тетово

Поради проширување на својот тим во градовите Скопје и Тетово, „Систина Офталмологија“ објавува оглас за вработување на медицинска сестра.
ПОВЕЌЕ
pero-antikj-sistina-oftalmologija

Перо Антиќ на преглед за корекција на диоптрија

Неприкосновениот Перо Антиќ ја посети нашата клиника во Скопје за да провери дали е кандидат за ласерска корекција на диоптрија.
ПОВЕЌЕ
sandra-goceva-sistina-oftalmologija-bitola-praga

Д-р Александра Гочева Јерчиќ на „ЕУРЕТИНА“ во Прага

Д-р Александра Гочева Јерчиќ присуствуваше на деветтиот по ред Конгрес на Европското здружение на ретинални специјалисти „ЕУРЕТИНА“ што се одржа на 1 и на 2 март 2019 година во Прага.
ПОВЕЌЕ
10-fakti-laserska-korekcija-sistina-oftalmologija

Ласерска корекција на диоптрија: 10 факти кои не сте ги знаеле!

Одвоивме неколку факти кои се значајни за ласерската корекција на диоптрија и кои сметаме дека ќе ви помогнат во вашата одлука. 
ПОВЕЌЕ
vid-40-godini-katarakta-ocila-sistina-oftalmologija

Вид по 40-тата. Што да очекувате?

Постои една изрека, која вели „животот започнува на 40 години“. Сепак, како што влегувате во четвртата деценија од животот, вашиот организам полека дава знаци за вашата грижа кон него.
ПОВЕЌЕ
fakicni-lekji-sistina-oftalmologija-korekcija-vid

Што кога ласерската корекција на диоптрија не е правиот избор?

Ако не сте кандидат за ласерската корекција на диоптрија, ги препорачуваме методите за вградување на леќи со кои се корегира диоптријата/цилиндерот.
ПОВЕЌЕ

Блог

10-fakti-laserska-korekcija-sistina-oftalmologija

Ласерска корекција на диоптрија: 10 факти кои не сте ги знаеле!

Одвоивме неколку факти кои се значајни за ласерската корекција на диоптрија и кои сметаме дека ќе ви помогнат во вашата одлука. 
ПОВЕЌЕ
vid-40-godini-katarakta-ocila-sistina-oftalmologija

Вид по 40-тата. Што да очекувате?

Постои една изрека, која вели „животот започнува на 40 години“. Сепак, како што влегувате во четвртата деценија од животот, вашиот организам полека дава знаци за вашата грижа кон него.
ПОВЕЌЕ
fakicni-lekji-sistina-oftalmologija-korekcija-vid

Што кога ласерската корекција на диоптрија не е правиот избор?

Ако не сте кандидат за ласерската корекција на диоптрија, ги препорачуваме методите за вградување на леќи со кои се корегира диоптријата/цилиндерот.
ПОВЕЌЕ

Нашите партнери

Пријатели со

Пријатели со

Скопје

Систина Офталмологија Скопје

e-mail: contact@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 2 30 97 000
Тел.: +389 70 351 008
„Скупи“ 5А, 1000
Скопје, Македонија

Битола

Систина Офталмологија Битола

e-mail: contact@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 47 226-900
Тел.: +389 70 355-900
ул. „Никола Тесла“ бр. 158
Битола, Македонија

Гостивар

Систина Офталмологија Гостивар

e-mail: gostivar@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 42 810 800
Тел.: +389 72 809 800

ул: „Павле Аврамовски“ бр. 54
1230 Гостивар, Македонија

Работно време
Пон - Пет: 09:00 - 17:00 ч.

Тетово

Офталмологија Тетово

e-mail: contact@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 44 357 111
Тел.: +389 72 799 111

бул. Видое Смилевски Бато  бр.1 -1/3
1200 Тетово, Македонија

Работно време
Пон - Пет: 09:00 - 17:00 ч.