fbpx

Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Тековни промоции

Систина Офталмологија е најголемата и единствена очна болница во РС. Македонија со 4 дијагностички центри: Битола, Тетово, Гостивар и Штип.

Бидете во тек со нашите тековни промоции. Промоциите може да се различни во зависност од дијагностичкиот центар.

Тековни промоции кои важат во сите наши центри

 • Попуст на преглед и интервенција за ласерска корекција на диоптрија

  • Преглед за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 4.270 денари, со попуст 2.135 денари.
  • Интервенција за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 500 евра по око, со попуст 450 евра по око.

Попустот важи до 31.05.2021 година.

Тековни промоции кои важат само во одреден центар

Скопје

Попуст на преглед и интервенција за ласерска корекција на диоптрија кој важи до 31.05.2021 година.

 • Преглед за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 4.270 денари, со попуст 2.135 денари.
 • Интервенција за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 500 евра по око, со попуст 450 евра по око.

За дополнителни информации и закажување на термин контактирајте не директно на телефон:

Битола

Попуст на преглед и интервенција за ласерска корекција на диоптрија кој важи до 31.05.2021 година.

 • Преглед за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 4.270 денари, со попуст 2.135 денари.
 • Интервенција за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 500 евра по око, со попуст 450 евра по око.

За дополнителни информации и закажување на термин контактирајте не директно на телефон:

Гостивар

Попуст на преглед и интервенција за ласерска корекција на диоптрија кој важи до 31.05.2021 година.

 • Преглед за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 4.270 денари, со попуст 2.135 денари.
 • Интервенција за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 500 евра по око, со попуст 450 евра по око.

За дополнителни информации и закажување на термин контактирајте не директно на телефон:

Тетово

Попуст на преглед и интервенција за ласерска корекција на диоптрија кој важи до 31.05.2021 година.

 • Преглед за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 4.270 денари, со попуст 2.135 денари.
 • Интервенција за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 500 евра по око, со попуст 450 евра по око.

За дополнителни информации и закажување на термин контактирајте не директно на телефон:

Штип

1.Тековен попуст од 50% на сите прегледи и дијагностики кои се вршат во Систина Офталмологија Штип.

space

2.Попуст на преглед и интервенција за ласерска корекција на диоптрија кој важи до 31.05.2021 година.

 • Преглед за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 4.270 денари, со попуст 2.135 денари.
 • Интервенција за ласерска корекција на диоптрија – редовна цена е 500 евра по око, со попуст 450 евра по око.

За повеќе информации контактирајте не директно на телефон: