fbpx

Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Promocionet aktuale

Sistina Oftalmologji është spitali më i madh dhe i vetëm i syve në R. e Maqedonisë së Veriut me 4 qendra diagnostikuese: Manastir, Tetovë, Gostivar dhe Shtip.

Jini në rrjedha me promocionet tona aktuale. Promocionet mund të jenë të ndryshme varësisht nga qendra diagnostike.

Promocionet aktuale:

Shkup

  • Çmimi promovues i korrigjimit të dioptrisë me laser është 400 euro për sy deri më 31.01.2022. Më shumë informacione në këtu.

Për informacione shtesë dhe për të caktuar një takim, na kontaktoni drejtpërdrejt në telefon:

Qendra diagnostike Manastir

  • Çmimi promovues i korrigjimit të dioptrisë me laser është 400 euro për sy deri më 31.01.2022. Më shumë informacione në këtu.

Për informacione shtesë dhe për të caktuar një takim, na kontaktoni drejtpërdrejt në telefon:

Qendra diagnostike Gostivar

  • Çmimi promovues i korrigjimit të dioptrisë me laser është 400 euro për sy deri më 31.01.2022. Më shumë informacione në këtu.

Për informacione shtesë dhe për të caktuar një takim, na kontaktoni drejtpërdrejt në telefon:

Qendra diagnostike Tetovë

  • Çmimi promovues i korrigjimit të dioptrisë me laser është 400 euro për sy deri më 31.01.2022. Më shumë informacione në këtu.

Për informacione shtesë dhe për të caktuar një takim, na kontaktoni drejtpërdrejt në telefon:

Qendra diagnostike Shtip

  • Çmimi promovues i korrigjimit të dioptrisë me laser është 400 euro për sy deri më 31.01.2022. Më shumë informacione në këtu.

Për informacione shtesë na kontaktoni drejtpërdrejt në telefon: