Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Ne e dimë çka u duhet pacientëve tanë dhe dimë si ta bëjmë atë.

Ne jemi spital udhëheqës në rajon, i cili me njohuri profesionale të kuadrit mjekësor, teknologjinë e lartë dhe kujdesin e vërtetë për nevojat tuaja, do t’ju japim pamje më të mirë për botën rreth jush dhe do t’jua përmirësojë jetën.

Si pjesë e grupacionit të Klinikës universitare „Svjetllost“ nga Zagrebi, në më shumë nivele, i ndjekim dhe aplikojmë standarde më të larta në shërimin e të gjitha sëmundjeve të mundshme të pacientëve.

Vazhdimisht i përkryejmë metodat tona të shërimit, me qëllim që të mundësojmë kujdes më të mirë mjekësor për njerëzit dhe familjet e tyre, në bashkësinë së cilës i takojmë.

Për çdo ditë e krijojmë dhe jetojmë filozofinë e Patient Experience (PX) sepse besojmë se secili pacient është unik dhe i veçantë, sikurse edhe zgjidhja e problemit të tij.

„Nga të gjitha të drejtat, më e madhja është, e drejta e njeriut për shikim.“

Në vazhdimësi jemi të përkushtuar në mbindërtim në të gjitha segmentet, veçanërisht në pjesën e përkrahjes dhe ndërtimit të oftalmologëve specializantë, të rinj dhe me perspektivë. Ju falënderojmë për besimin.

Si pjesë e Grupacionit të Klinikës Universitare Svjetlost nga Zagrebi, në më shumë nivele, i ndjekim dhe aplikojmë standardet më të larta në shërimin e gjitha sëmundjeve të mundshme të syve të pacientëve.

Vazhdimisht jemi të përkushtuar në mbindërtim në të gjitha segmentet, posaçërisht në pjesën e mbështetjes dhe krijimit të specializantëve oftalmologë.

Ndërtojmë kulturë të PX sepse besojmë se secili pacient është unik dhe i veçantë sikurse edhe zgjidhja e problemit të tij.

Vizioni

Sistina Oftalmologji është spital privat i syve lider në vend me 4 qendra diagnostike, i cili ofron kujdes të lartë mjekësor për të gjitha sëmundjet e syrit dhe për të gjithë familjen. Nëpërmjet investimit të vazhdueshëm në ekspertizën e stafit tonë, programin e specializimit, si dhe investimin në pajisje mjekësore, teknologji të reja dhe komunikim me pacientët tanë, ne arrijmë me sukses shikim më të mirë të mundshëm dhe përvoja pozitive për të gjithë ata.

Misioni

Pacienti është në fokus, nëpërmjet kujdesit më të mirë të mundshëm mjekësor, duke plotësuar nevojat dhe pritshmëritë e tyre në zgjedhjen e problemit të tyre.

Siguria dhe integriteti i pacientëve dhe punonjësve tanë është prioriteti ynë, duke u përkujdesur për të gjithë pacientët, të dashurit e tyre dhe punonjësit me empati dhe etikë të lartë.

Lider në përdorimin e solucioneve inovative në oftalmologji për sa i përket pajisjeve më të sofistikuara dhe edukimit të vazhdueshëm të stafit mjekësor.

Zhvillimi i kuadrove të ardhshme në fushën e oftalmologjisë, duke siguruar qëndrueshmëri në rezultatet më të mira të mundshme dhe cilësinë e shërbimit përmes angazhimit të çdo anëtari të ekipit tonë.