fbpx

Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Специјална Очна Болница

SHËRBIME

DEKLARATAT E PACIENTËVE

Nëse i pzesni prindërit tuaj kush është Bojan Krizhaj, sigurisht do t’ju tregojnë se në kohën e tzre, secili do të dëshironte të skijojë si ai.

Bojan Krizhaj

#VendosjaeThjerrëyaveMultifokale

„Dal nga Sistina Oftalmologija, pa turp e pa perde!” – ishin fjalët e Igor Xhambazovit kur doli nga spitali unë.

Igor Xhambazov

#OperimiIKataraktit

„Më kanë pzet “Ej si ishte?” Operacion 5 sekonda nuk është as operacion ky për mua si të them as kontrolli, kontrollet ishin më të lodhshme se operacioni!“

Besjana Kasami

#KorrigjimiIDioptrisëMeLaser

Erozioni (gërvishtja) e syve nga maska mbrojtëse
Dr.Fanka Gilevska finaliste në “Oskarët për shkenctarët”
Modeli për Përvojat Pozitive të Pacientëve (PLX) në Sistina Oftalmologija me çmim nga Universiteti dhe Këshilli Kombëtar i Monakos

LOKACIONI

SKOPJE

BITOLA

GOSTIVAR

gostivar 4

TETOVO

WhatsApp Image 2021-06-15 at 12.32.47

SHTIP

Систина Офталмологија Штип

PARTNERËT TANË