Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

TË REJA

Sistina Oftalmologji në ESCRS Kongresin e Oftalmologëve në Vjenë

Nga data 8 deri më 10 shtator në Vjenë u mbajt Kongresi i Shoqatës Evropiane të Kirurgjisë së Kataraktit dhe Kirurgjisë Refraktive ku kishte mbi 14 mijë të pranishëm. Në kongres ishte e pranishme edhe Doc. Dr. Biljana Kostovska, e cila ndau përvojën e saj me implantimin e llojeve më të fundit të thjerrëzave në [...]

Sistina Oftalmologji spitali i parë i syve i akredituar nga Agjensioni për Cilësi dhe Akreditim të Institucioneve Shëndetësore

Sistina Oftalmologji, si spital lider për kujdesin e syve, bazuar në mënyrën e jashtëzakonshme të punës sipas standardeve më të larta të punës dhe kujdesit ndaj pacientëve tanë në 13 vitet e fundit, u bë spitali i parë i akredituar i syve në Maqedoni.   Akreditimi është kryer dhe dhënë nga Agjensioni i Cilësisë dhe [...]

Punëtori mbi sëmundjet retinologjike në bashkëpunim me Bayer

Në këtë punëtori morën pjesë oftalmologët tanë, oftalmologët nga Klinika Universitare për sëmundje të syrit dhe mjekët e rinj nga Programi Për Specializim të Sistina Oftalmologija.

Sistina Oftalmologija në Programin Global për të lidhur retinologët nga Evropa

GRNP Lisbon – Programi global për lidhjen e retinologëve nga Evropa, këtë vit u mbajt në Lisbonë më 13 dhe 14 maj, në Qendrën Kongresore Estriol, në të cilën morri pjesë  edhe oftalmologja kirurgja jonë specialiste, Dr. Fanka Gilevska.

Sistina Oftalmologji në Kongresin VIII të AOD në Tiranë

Dr. Ilir Osmani, our specialist ophthalmologist and surgeon who gave a lecture on the topic: “Comparison of the effects of different multifocal lenses on visual acuity and patient satisfaction after cataract surgery” at the session on Cataract and Refractive Surgery, on cases at Sistina Ophthalmology.

Program për edukimin dhe parandalimin e komplikimeve të syrit nga diabeti

Sistina Oftalmologji në partneritet me diabetikët në luftën për shikim.

Sistina Oftalmologija në Kongresin e Shoqatës së Oftalmologëve të Maqedonisë

Ekipi i Sistina Oftalmologija mori pjesë në Kongresin e Shoqatës së Oftalmologëve me pjesëmarrje ndërkombëtare.

Për sy të shëndetshëm dhe shikim të qartë tek fëmijët

Sistina Oftalmologiјa, në bashkëpunim me komunën e Gostivarit, gjatë muajit maj zbatoi projektin për zbulimin e hershëm të gjendjes së syve tek fëmijët e moshës 6 deri në 10 vjeç në rajonin e komunës së Gostivarit.

Shpallje për punësim për motra medicinale – Tetovë

Shpallje për punësim për motra medicinale – Tetovë

Dr.Fanka Gilevska finaliste në “Oskarët për shkenctarët”

Gara Ndërkombëtare të hulumtimeve mjekësore Medis është një garë ndërkombëtare për arritjet e jashtëzakonshme hulumtimi në nëntë vende të Europës Qëndrore dhe Juglindore dhe mbulon nëntë fusha mjekësore.
Këto çmime janë një mirënjohje për mjekët dhe farmacistët e shquar që, përveç punës së rregullt, kryejnë hulumtime pa të cilat nuk ka risi në mjekësi dhe farmaci, as menaxhimin efektiv të sëmundjeve.

Ekzaminimi retinologjik

Kontroll i hollësishëm i segmentit të përparmë dhe të pasmë të syve edhe OCT analiza.

Post-covid kontroll të syve

Post-covid kontroll të syve, për personat që kanë kaluar covid19, me dhe pa simptoma të syrit.

Shpallje për punësim për motra medicinale- Shkup

Për shkak të zgjerimit të ekipit tonë në qytetet e Shkupit, "Sistina Oftalmologji" shpall konkurs pune për: Motër medicinale në Shkup - 1 pozitë Kualifikimet e nevojshme: Arsim mjekësor; Ta ketë kaluar provimin shtetëror për motër medicinale; Përvojë pune 1 vjeçare do të konsiderohet përparësi; Aftësi kompjuterike; Njohuri të gjuhës angleze; Profil personal Organizim dhe [...]

“Ata i shpëtuan shikimin djalit tim pas një lëndimi të syrit nga rrëzimi nga trotineti” – Martin Cvetkovski

“Megjithëse të gjithë tregojnë se si arritën deri te mjeku, si shkuan kontrollet dhe si u pajtuan me mjekun për ndërhyrje, unë do ta filloj historinë tonë në Sistina Oftalmologjinë nga fundi. "   Martin Cvetkovski është babai i Mateos tre vjeç e gjysmë, të cilët erdhën në klinikën tonë me lëndim të syrit tek [...]

Sistina Oftalmologji vrapoi në Garën e Biznesit – I pari në maje

Sistina Oftalmologji mori pjesë në garën vjetore të biznesit të zhvilluar nga e para në majë, e cila u mbajt të Shtunën (29.05.2021).

Bashkëpunim me ZKPK Krvodaritel Shkup

hoqata e dhuruesve të gjakut dhe mbështetësve të dhurimit të gjakut.