tim-sistina-oftalmologija-prv-vrv-ocna-bolnica

Sistina Oftalmologji mori pjesë në garën vjetore të biznesit të zhvilluar nga e para në majë, e cila u mbajt të Shtunën (29.05.2021).

Gara u zhvillua në kejin  Vardar. Një garë stafetë prej 8 metrash u mbajt nga kompani të vendit tonë. Ekipi ynë përbëhej nga kursantët tanë Dr. Kristina Shisharica, Dr. Kosta Shijakov, Dr. Agon Abdija, Ana Gjorgjieva përfaqësuesi ynë nga ekipi i PLX dhe natyrisht mbështetje nga tribunat e ekipit të Sistina oftalmologjisë. Për shkak të pandemisë, ngjarja u organizua në nivelin më të lartë të sigurisë.

E kishim nderin të ishim pjesë e ngjarjes së këtij viti të garës së Biznesit. Shihemi përsëri vitin e ardhshëm.