tim-sistina-oftalmologija-prv-vrv-ocna-bolnica

Систина Офталмологија учествуваше во годишната Бизнис трка спроведена од Прв до Врв, која се одржуваше во сабота (29.05.2021).

Трката се одвиваше на кејот на Вардар. Се одржа штафетно натпреварување на 8 метри на фирми од нашата земја. Нашиот тим го сочинуваа нашите специјализанти д-р Кристина Шишарица, д-р Коста Шијаков, д-р Агон Абдија, Ана Ѓорѓиева нашиот претставник од PLX тимот и секако поддршка од трибините од тимот на Систина Офталмологија. Поради пандемијата настанот беше организиран на највисоко ниво на безбедност.

Ни бешe чест да бидеме дел од годинешниот настан на Бизнис трката. Се гледаме следната година повторно.