Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Нашиот тим

Д-р Златко Арнаудовски,
Медицински директор

„Од сите права, најголемо е човековото право на вид.“

Д-р Кристина Шишарица

Д-р Ања Шумејко

Д-р Агон Абдија

Д-р Ивона Петровска

Д-р Коста Шијаков

Д-р Бобан Сотировски

Д-р Сара Блажевска

Д-р Сумеја Касами