fbpx

Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Драги родители, заедно со вашите деца може да направите очен преглед во нашата клиника „Систина Офталмологија“ и да ги искористите поволностите кои ги нудиме со семејните пакети.

Семеен пакет бр. 1

Трочлено семејство: двајца возрасни и едно дете до 18 години

Вклучено во овој пакет:

  • Возрасни лица: два офталмолошки прегледи
  • Деца: супспецијалистички преглед и скијаскопија.

*4.260,00

3.510,00

Семеен пакет бр. 2

Четиричлено семејство: двајца возрасни и две деца до 18 години

Вклучено во овој пакет:

  • Возрасни лица: два офталмолошки прегледи
  • Деца: два супспецијалистички прегледи и две скијаскопии.

*6.520,00

5.420,00

Семеен пакет бр. 3

Трочлено семејство: едно возрасно лице и две деца до 18 години

Вклучено во овој пакет:

  • Возрасно лице: еден офталмолошки прегледи
  • Деца: два супспецијалистички прегледи и две скијаскопии.

*5.520,00

4.620,00

Поврзани теми:
COVID-19
COVID-19