Напомена:

  • Претходно потврдете го вашиот термин на 02 3097 000
  • Цените на интервенциите се изразени по око.
  • Цените се изразени во денари.
  • Наплата се врши исклучиво во денари.

Онлајн плаќање на услуги:

  • Онлајн плаќања може да се вршат со сите видови на картички од сите банки, освен со картичка од типот American Express и Diners.
  • Ве молиме проверете го расположливото салдо на вашата картичка пред да извршите уплата во спротивно уплатата нема да помине.
  • Потврдата за извршена уплата ќе биде испратена на вашата e-mail адреса која по потреба може да биде побарана како доказ за уплата во нашата болница.

Семеен пакет бр. 1

Трочлено семејство: двајца возрасни и едно дете до 18 години

Вклучено во овој пакет:

  • Возрасни лица: два офталмолошки прегледи
  • Деца: супспецијалистички преглед и скијаскопија.

4,260.00 ден 3,510.00 ден