Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

ЛОКАЦИИ

Систина Офталмологија Скопје

e-mail: contact@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 2 30 97 000
Тел.: +389 70 351 008
„Скупи“ 5А, 1000
Скопје, С. Македонија

Систина Офталмологија Битола

e-mail: bitola@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 47 226-900
Тел.: +389 70 355-900
ул. „Никола Тесла“ бр. 158
Битола, С. Македонија

Систина Офталмологија Гостивар

e-mail: gostivar@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 42 810 800
Тел.: +389 72 809 800
ул: „Павле Аврамовски“ бр. 54
1230 Гостивар, С. Македонија

Систина Офталмологија Тетово

e-mail: tetovo@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 44 357 111
Тел.: +389 72 799 111
бул. Видое Смилевски Бато  бр.1 -1/3
1200 Тетово, С. Македонија