Shoqata e dhuruesve të gjakut dhe mbështetësve të dhurimit të gjakut. Dhuruesi i GJAKUT përpiqet çdo ditë të ofrojë ndihmë për ata që kanë më shumë nevojë! Dhurimi vullnetar i gjakut është një reflektim i vlerave të larta etike, humane dhe morale. Të dhurosh gjak dhe të shpëtosh jetën e dikujt, e shtyrë nga motive altruiste, është një vepër fisnike.  Me vetëm një qese të dhuruar gjak ata mund të shpëtojnë deri në 3 ose 4 jetë. Kjo ndodh sepse më shumë produkte janë bërë nga një njësi e gjakut të plotë. Në shenjë mirënjohjeje për humanizmin që ata bëjnë, ne ofruam përfitime nga shërbimet oftalmologjike për të gjithë anëtarët e Shoqatës së Dhuruesve të Gjakut dhe mbështetësit e dhurimit të gjakut .Gjak dhuruesit Shkup në të gjitha qendrat tona mjekësore.

Për të shfrytëzuar përfitimet tona, duhet të caktoni një takim në numrat tanë të telefonit (02 / 3097-000; 070 / 351-008), duke vënë në dukje se jeni anëtar i shoqatës. Si verifikim do të jetë e nevojshme të tregoni kartën tuaj të anëtarësisë në ditën e terminit.

Për më shumë informacione dhe qasje në anëtarësimin e kësaj Shoqate mund të lexoni më shumë në faqen e tyre të internetit: www.krvodaritel.org

Sepse dhuruesit e gjakut e meritojnë!