fbpx
Follow us on:
  • Macedonian
  • English

Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Make an appointment

    Доколку не сте сигурни кој преглед ви е потребен, изберете Консултација.

    Изберете преглед:

    Изберете центар:

    Офицер за заштита на лични податоци snezana.jakovska@sistinaoftalmologija.mk