Ледејна Алиу (22), од Бујановац, ја направи својата ласерска корекција на диоптрија во Систина Офталмологија. Диоптријата ја има од мала возраст и многу тешко се справувала со неа. Кога дознала од социјалните медиуми за нашата болница, веднаш закажала преглед. Пред прегледот чувствувала голем страв, но кога го запознала медицинскиот персонал и д-р Илир Османи, стравот наеднаш исчезнал. Слушнете го нејзиниот тестимонијал.