Kam pasur problem me sytë kur isha rreth 16 vjeç, dioptria nuk ishte shumë e madhe (1.75 në syrin e majtë, 1.50 në të djathtë) për larg.

Mbajtja e syzeve më shqetësonte shumë ndërsa isha i pafuqishëm pa to. I kam mbajtur gjatë gjithë kohës dhe duke bërë punën time (instalues ​​i sistemeve të prodhimit të energjisë diellore) më krijoi probleme shtesë, si dhe rrezitje të lëkurës nga korniza e tyre. Kanë kaluar vite që kur vendosa të ndërmarr këtë hap të korrigjimit të dioptrisë me laser, ishte vetëm çështja se kur do ta bëja.

Për korrigjimin me laser e kam kuptuar qysh në moshën 16-17 vjeç, por që ato bëhen në Turqi dhe Serbi, por jo tek ne. Kur dëgjova që edhe këtu bëhen, prisja që një çmim i mirë dhe cilësia e shërbimeve të cilat i ofrojnë këtu të miratohej nga shumë pacientë.

Edhe pse kam pasur kritika nga të gjitha anët, gruaja, familja, megjithatë vendosa për ndërhyrjen. Nuk e prisja një pritje të tillë në spital – u ndjeva shumë rehat me stafin dhe me Dr. Fanka Gilevska, të gjithë ishin super miqësorë dhe jam shumë mirënjohës për gjithçka! Ky spital për mua është sinonim i besimit.

Ditën e ndërhyrjes isha i emocionuar, por i lumtur sepse e prisja këtë moment prej shumë vitesh. Gjithçka shkoi mirë, dhe të nesërmen në mëngjes kur arrita  në spital isha i lumtur si fëmijë – para se të hyja në spital lexova një reklamë që ishte në një distancë më të largët, të cilën nuk mund ta bëja më parë as me syze!