Mladen Rafeski, 39 vjeç, bëri korrigjimin e dioptrisë me laser në Sistina Oftalmologjinë vetëm për një ditë!

Mladen aktualisht jeton në Zvicër dhe, duke dëgjuar shumë pacientë të kënaqur që bënë korrigjimin e dioptrisë me laser, vendosi të heqë dioptrinë e tij.

“Dëgjova nga shumë miq për korrigjimin me laser të dioptrisë dhe ata më drejtuan tek Sistina Oftalmologji. Dioptria shumë më pengonte në mbrëmje kur ngisja makinën veçanërisht dritat e rrugës. Ashtu si gjithë të tjerët, kisha simptoma të tilla, si dhembje koke dhe një ngarkesë në tërë fytyrën për shkak të syzeve.

Mladen zgjodhi spitalin tonë për shkak të rekomandimeve nga miqtë, por edhe për shkak të metodës së shpejtë dhe të sigurt.

“Shpejtësia me të cilën u zhvillua i gjithë procesi, pa asnjë gabim, më mahniti. Dr. Fani më shpjegoi detajisht gjatë kontrollit, se si do të bëhej ndërhyrja dhe kontrollet dhe bëmë një kontroll tjetër para se të largohesha.

Mladen bëri kontrollin të hënën, ndërhyrjen të martën dhe pas disa ditësh veç se ishte rrugës për në Zvicër.

“Në ditën e ndërhyrjes kisha një lloj frike, ndoshta dridhje, por ekipi i Sistina Oftalmologjisë së bashku me Dr. Fani më bindën fuqishëm se çdo gjë do të ishte në rregull. Ashtu edhe ishte.

Tani e shoh si një sokol, është e gjitha falë Dr. Fanit, sado që  flas dhe shkruaj referime për doktorin do të jetë pak. Të mos harrojmë të gjithë stafin që ishte me mua gjatë gjithë kohës. ‘Nipi im që ishte me mua ra në dashuri me të gjitha infermieret haha.

Këshillë për kontrollin e parë dhe/ose
diagnostikim në rast se keni gjendje të njëjtë ose të ngjashme:

Kontrolli për korrigjimin e dioptrisë me laser

Refrakcioni, përcaktimi i mprehtësisë së shikimi, matja e shtypjes në sy, kontrolli i fundit të syrit-analiza e kornesë me Pentakam.

4.270,00

Pentakami

Diagnostikimi për analizë të kornesë.

3.100,00

Kontrolli pas operacionit

Kontrolli tre muaj pas korrigjimit të dioptrisë me laser.

1.150,00

Korrigjimi i dioptrisë me laser – PRK

Çmimi është vetëm për njërin sy.

39.980,00

Korrigjimi i dioptrisë me laser – LASIK

Çmimi është vetëm për njërin sy.

31.000,00

Oftalmologu ruan të drejtën të propozojë lloj tjetër të kontrollit dhe/ose diagnostikim varësisht nga gjendja e përcaktuar gjatë kontrollit.