Çen Ji, 32 vjeç, bëri korrigjimin e dioptrisë me laser në spitalin tonë. “Miqtë e mi më rekomanduan korrigjimin e dioptrisë me laser dhe më thanë të vija në Sistina Oftalmologji. Krahasova Sistina Oftalmologjinë dhe hulumtova në më shumë shtete për të njëjtën ndërhyrje, por disi më i kompletuar ishte spitali juaj. ”

Frika më e madhe që ajo kishte për korrigjimin e dioptrisë me laser është të mos i ndodhte e njëjta ngjarje si shoqes së saj që i ndodhi. “Frika e ndërhyrjes erdhi nga historia e shoqes time, i cila jeton në Amerikë dhe atje bëri korrigjimin e dioptrisë me laser.

Ngaqë është e ndrojtur, nuk u tregoi mjekëve informacion të saktë se si shikon më bukur dhe e bëri këtë vetëm një herë, pa kontroll shtesë ditën e ndërhyrjes, siç bëjnë ata këtu.

Për fat të keq, ata duhej të përsërisnin ndërhyrjen për shkak të dioptrisë së matur gabimisht. Për dallim nga rasti i saj, kur erdha këtu për kontroll isha e  mahnitur. Zgjati shumë, dhe tërë kohën më shpjegonin se çfarë po ndodhte dhe çfarë po kontrollonin.

‘Në fillim kisha pak frikë për shkak të formës së syrit, por Dr. Fanka më hoqi të gjithë frikën.’