Nadalina Aranikova bëri korrigjimin e dioptrisë me laser në Sistina Oftalmologji Shkup. Pas një lufte të gjatë me ndryshimin e dioptrisë, dioptria më në fund ngeci dhe ajo mori guximin për të vendosur dhe për të bërë korrigjimin e dioptrisë me laser. Ajo thotë se ndërhyrja është gjëja më e mirë që i ka ndodhur në jetë. Shikoni videon dhe dëgjoni përvojën e Nadalinës në spitalin tonë.