Надалина Араникова ја направи својата ласерска корекција на диоптрија во Систина Офталмологија Скопје. По долгата борба со промена на диоптријата, конечно диоптријата стагнирала и таа собрала граброст да се одлучи и да ја направи ласерската корекција на диоптрија. За интервенцијата таа вели дека тоа е нешто најдобро што и се случило во животот. Погледнете го видеото и слушнете го самите искуството на Надалина во нашата болница.