„Shumë nga miqtë e mi në Belgjikë mendonin se nuk është mirë ajo që këtu do ta bëj intervenimin. Nuk janë të njohur me shëndetësinë e shtetit tuaj. Të jem i sinqertë edhe unë nuk isha. Por, kur fillova të hulumtoj, kur ju kontaktova dhe kur erdha dhe pashë si duket gjithë kjo – kjo është më e mirë se ajo që kemi na Belgjikë. Ndihesha mirë nga fillimi deri në fund!“ – thotë Mishel Artos.

Komentet e tilla na e ngrohin zemrën dhe na bëjnë të lumtur. Mishel Artos u çlirua nga syzet dhe dioptria me korrigjim të dioptrisë me laser në klinikën tonë.

„Mjekja ime është e shkëlqyer. D-r Viktorija Fileva është një nga më të mirat në botë. Shumë gazmore dhe me humor. Gjatë intervenimit biseduam sikur të ishim në ndonjë kafene, sikur të ishim duke pirë kafe. Ndjehesha shumë i sigurt. Kur përfundoi me operacionin, mjekja duhej të më tregonte se përfundoi, sepse unë mendoja se ende nuk kemi filluar.“ – Mishel.

Dëgjojeni gjithë deklaratën për përshtypjet dhe përvojat e tij në „Sistina Oftalmologjia“.