„Многу од моите пријатели во Белгија мислеа дека не е добро што тука ќе правам интервенција. Не се запознаени со здравството во вашата држава. Да бидам искрен и јас не бев. Но, кога почнав да истражувам, кога ве контактирав и кога дојдов и кога видов како се изгледа – подобро е од тоа што имаме во Белгија. Се чувствував безбедно од почеток до крај!“ – вели Мишел Артос.

Вакви коментари ни ги топлат срцата и не прават среќни. Мишел Артос се реши од очилата и диоптријата со ласерската корекција на диоптрија во нашата клиника.

„Мојата докторка е одлична. Д-р Викторија Филева е една од најдобрите во светот. Многу забавна и хумористична. Во текот на интервенцијата разговаравме како да сме на кафе. Се чувствував многу безбедно. Кога заврши со операцијата, докторката мораше да ми каже дека заврши затоа што јас мислев дека се уште не сме почнале.“- Мишел.

Слушнете ја целата изјава за неговите впечатоци и искуство во „Систина Офталмологија“.

Совет за првичен преглед и/или дијагностика
во случај да имате иста или слична состојба:

Преглед за ласерска корекција на диоптрија

Рефракција, одредување видна острина, мерење очен притисок, преглед на очно дно, анализа на рожница со Пентакам.

4.270,00

Пентакам

Дијагностика за анализа на рожница.

3.100,00

Контролен постоперативен преглед

Преглед три месеци по ласерска корекција на диоптрија.

1.150,00

Ласерска корекција на диоптрија – ПРК

Цената се однесува на едно око.

39.980,00

Ласерска корекција на диоптрија – ЛАСИК

Цената се однесува на едно око.

31.000,00

Офталмологот го задржува правото да предложи друг вид на преглед и/или дијагностика во зависност од утврдената состојба на прегледот.