Билјана - сведоштво

Biljana Stojkovska (38), e diplomuar në drejtësi, e cila iu drejtua dizajnit grafik dhe themeloi markën e saj të veshjeve.

Me profesionin e saj, dizajnin grafik dhe dioptrinë e saj -4 dhe -4.5, telashet e saj nuk kishin fund. Ajo thotë se dioptria fare nuk e shqetësoi atë vetëm kur ajo ishte në gjumë. Biljana ka frikë nga çdo prekje në syrin e saj Si rezultat, ajo vonoi ndërhyrjen për shumë vite.

“Vetëm për shkak të d-r Fanit vendosa për korrigjimin e dioptrisë me laser. Të jam e sinqertë, unë jam një person që përdor grim vetëm për dasma, nuk mundja të vendos maskara nga frika. Unë e njoh doktorin Fanin prej vitesh dhe thjesht, një ditë e vendosa dhe thashë se ishte koha për të më kontrolluar. “Nëse nuk  kishte qenë ajo, unë ndoshta nuk do ta kisha bërë këtë hap.”

Si e dashuruar në basketboll, dioptria ishte një problem i madh për të.  “Në përgjithësi, dioptria ime më pengonte në gjithçka, nuk u ndjeja unë, dhe dëshira ime për të luajtur basketboll kishte një rol të madh. Unë sapo arrita në pikën ku nuk mund ta shikoj koshin, dhe njeriu  bën gjithçka për dashurinë. Basketboll i dashur jam kthyer.

“Ndihem e rilindur, gëzim i paparë. Të gjithëve ua rekomandoj këtë përvojë. ” Lidhur me përvojën gjatë pandemisë, Biljana tha:”Jeta duhet të rrjedhë edhe në një kohë pandemie, dhe unë nuk kisha asnjë dyshim për shërbimin, standardet dhe trajtimin e ofruar nga institucioni juaj.”

Këshillë për kontrollin e parë dhe/ose
diagnostikim në rast se keni gjendje të njëjtë ose të ngjashme:

Kontrolli për korrigjimin e dioptrisë me laser

Refrakcioni, përcaktimi i mprehtësisë së shikimi, matja e shtypjes në sy, kontrolli i fundit të syrit-analiza e kornesë me Pentakam.

4.270,00

Pentakami

Diagnostikimi për analizë të kornesë.

3.100,00

Kontrolli pas operacionit

Kontrolli tre muaj pas korrigjimit të dioptrisë me laser.

1.150,00

Korrigjimi i dioptrisë me laser – PRK

Çmimi është vetëm për njërin sy.

39.980,00

Korrigjimi i dioptrisë me laser – LASIK

Çmimi është vetëm për njërin sy.

31.000,00

Oftalmologu ruan të drejtën të propozojë lloj tjetër të kontrollit dhe/ose diagnostikim varësisht nga gjendja e përcaktuar gjatë kontrollit.