Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Deklaratat e pacientëve për operacionin e implantimit të thjerrëzave multifokale

“Kemi qenë në klinika në Zvicër, por kësi lloj përvoje nuk kemi pasur kurrë.”

Këtë operacion mund ta kishim bërë në Zvicër, por midis njerëzve tanë, në gjuhën tuaj, ndjeheni më rehat dhe u besoni atyre 100%.

„Erdha posaçërisht nga Beogradi në spitalin tuaj, sepse e dija se iu dorëzova një sistemi i cili punon në mënyrë të përkryer!“ – Nevena Trojanoviq

Pa dallim të të gjitha operacioneve, të trajtimit dhe situatës momentale Nevena Trojanoviq (62 vjeçare) nga Beogradi,  me sigurinë në profesionalitetin e ekipit tonë për një ditë e zgjodhi problemin me kataraktin dhe u çlirua nga syzet e dioptrisë përgjithmonë!

„Unë e gjeta peshkun e artë. Sistina Oftalmologija ma ktheu shikimin“ – Valentin Nikoloski

Si njeri që pothuajse e ka harruar jetën kur nuk ka mbajtur syze, thosha nëse një ditë e gjej peshkun e artë në vend të pasurisë dhe parave si dhe pasurive tjera, të cilat zakonisht i preferojnë njerëzit, unë e para që do të preferoja është të ma kthejë shikimin.

Aleksandar Kuzmanovski (implantimi i thjerrëzave multifokale)

Aleksandar Kuzmanovski është 36 vjeç dhe për shkak të gjendjes së syrit, ai ishte një kandidat për implantimin e thjerrëzave multifokale.

„Dal nga “Sistina Oftalmologija, pa turp e pa perde!” – Igor Xhambazov

Igor Xhambazov kishte katarakt të zhvilluar në syrin e majtë, të cilin pa shumë hamendje ia besoi duarve mjeshtërore të d-r Biljana Kostovskës.