„Dal nga “Sistina Oftalmologija, pa turp e pa perde!” – ishin fjalët e Igor Xhambazovit kur doli nga spitali ynë.

Igor Xhambazov kishte katarakt të zhvilluar në syrin e majtë, të cilin pa shumë hamendje ia besoi duarve mjeshtërore të d-r Biljana Kostovskës. Përveç heqjes së kataraktit, Igorit iu vendos thjerrëz multifokale me të cilën korrigjohet edhe dioptria. Bëhet fjalë për thjerrëza të cilat mundësojnë shikim në të gjitha distancat (afër, larg dhe mesatare).

Se intervenimi është i shpejtë dhe pa dhimbje u bind edhe vetë Igori, ndërsa kënaqësinë dhe gëzimin e tij më mirë mund t’i shihni në videon që e incizuam te ne në sallën e operacionit.