fbpx

Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Patient’s stories for implantation of multifocal lens

Elfete Braha (installation of multifocal lenses)

Нашата драга пациентка Елфете Барах е пресреќна затоа што гледа без проблем. Таа беше кандидат за вградување на мултифокални леќи со кои се корегира диоптријата на блиску, средина и далеку.

Aleksandar Kuzmanoski (implantation of multifocal lenses)

Александар Кузмановски има 36 години и поради неговата очна состојба, беше кандидат за вградување на мултифокални леќи.

The legend Bojan Krizaj chose Macedonia for his health!

„По интервенцијата, функционирам сосема нормално, ги обавувам своите бизнис задачи и спортски сум активен – без ограничување.“

COVID-19
COVID-19