Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Deklaratat e pacientëve për trajtimin anti-VEGF

Operacione të suksesshme në segmentin e përparmë dhe të pasmë të syrit pas një “loje që përfundon me lëndime”

Risto Gjorgjeski (49 vjeç), me diabet, nga Gostivari në spitalin tonë kreu operacion katarakti dhe operacion vitrektomi në të dy sytë. Trajtimi i diagnozës së tij vazhdon me injeksione anti-VEGF për të ruajtur shikimin.

Monika Negrevska (trajtim anti-VEGF)

„Уште од своја 11 година ми започна борбата со дијабетесот проследено со инсулинска терапија и …“

Simnica Zeqir (trajtim anti-VEGF)

Tek Simnica Zeqir (62 vjeç) u gjet se kishte edemë makulare për shkak të së cilës shikimi i tij u përkeqësua.

„Ekipi i Sistina Oftalmologija më ndihmoi edhe pse askush nuk donte të përfshihej“ – Enes Jonuz

Enes Jonuz (43 vjeç) është pacienti ynë nga Shkupi, i cili, si rezultat nga sëmundja sistematike dhe trajtimit të saj të komplikuar afatgjatë, zhvilloi neovaskularizim të retinës me ënjtje të nervit optik dhe makulës.

“Unë jam shumë mirënjohëse për dy mjekët të cilët u angazhuan si një ekip për të më ndihmuar të shoh përsëri.” – Kostanda Cushkar

Më 2 gusht, një ditë e gdhendur në kujtesën e saj, ajo papritmas humb shikimin. Pasi vizitoi disa spitale, ajo vjen te ne dhe qëndron këtu.