Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Deklaratat e pacientëve për korrigjimin e dioptrisë me implantimin e thjerrëzave fakike

„Mbështetja morale që kam marrë nga ekipi i Sistina Oftalmolgjia ishte veçanërisht e rëndësishme për mua” – Visar Poliku

Jam shumë i lumtur që takova pothuajse tërë ekipin dhe që çdo ardhje në kontrolle është kënaqësi për mua, një FALEMINDERIT të madh për këtë ekip të shkëlqyeshëm!

“Është një ndjenjë e mrekullueshme të shohësh botën përsëri në një fotografi kristal të qartë” – Biljana Ristovska

Është një ndjenjë e mrekullueshme të shohësh botën përsëri në një fotografi kristal të qartë – pa shikim të paqartë, pa mbajtur syze ose thjerrëza kontakti.

Donka Tipovska Nastova (implantimi i thjerrëzave fakike)

Donka Tipovska Nastova (34 vjeçare) vjen nga Tetova. Ajo është njëra nga fitueset e një e kontrolli falas për korrigjimin e dioptrisë me laser.

“Ndihem shumë mirë sepse nuk jam më i varur nga syzet”- Zoran Jancev

Thjerrëzat fakike korrigjojnë dioptrinë e lartë që nuk mund të korrigjohet me korrigjim të dioptrisë me laser.