мона лиза

A e keni pyetur  ndonjëherë veten se cili është sekreti i syve të Mona Lizës. Mona Liza është vepër e të famshmit Leonardo Da Vinci dhe historia e saj është e njohur në të gjithë botën, përmes pikturës, filmave, serialeve të famshëm, por edhe për shkak të syve të saj. Piktura e saj paraqet një mrekulli të vërtetë, si për njerëzit ashtu edhe për shkencëtarët në këtë pikturë. Sytë e saj jo vetëm që ju ndjekin, nga çfarëdo këndi që ta shikoni, por ka kode të fshehura në sytë e saj që nuk janë zbuluar ende.

Efekti quhet Mona Liza. Shkencëtarët thonë se nëse një person pikturohet drejt dhe shikon drejt në qendër, të gjithë do të kenë ndjesinë që sytë në foto janë duke ndjekur në të gjitha drejtimet. Shkencëtarët gjithashtu pohojnë se nëse sytë janë pikturuar në një imazh në një kënd të caktuar, efekti i Mona Lisa do të shfaqet.

Ende nuk është e njohur arsyeja për paraqitjen e këtij efekti. Shkencëtarët pyesin nëse ka ndonjë efekt fare, apo është vetëm një fenomen të cilin njerëzit e imagjinojnë,sepse dikush u tha atyre ose ata duan që kjo t’u ndodhë atyre. Sytë e Mona Lizës janë një nga sytë më të bukur dhe të dëshirueshëm në botë. Shumë piktorë janë përpjekur ta vizatojnë dhe ta ri vizatojnë, por askush nuk mund t’i kapë sytë e Mona Lizës.

Ata madje u përpoqën ta vizatonin ashtu siç dukej në jetën reale, por askush nuk mund t’i merrte me mend sytë e saj siç i pikturoi Leonardo Da Vinci. Na mbetet ne të imagjinojmë Mona Lisa, karakterin dhe veprën e saj.

Ne nuk mund t’ju premtojmë sytë e Mona Lizës, por mund t’ju premtojmë sy që nuk do të kenë nevojë për syze dhe të gjithë do të jenë në gjendje të shohin bukurinë e syve tuaj, në të njëjtën kohë për të parë dhe ju bashkëbiseduesit në mënyrë të përkryer.

Këtë muaj me një çmim promovues, caktoni kontrollin tuaj dhe jini një hap më afër një shikimi të suksesshëm, të qartë dhe theksoni bukurinë e syve tuaj me korrigjimin laser të dioptrisë.