Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Sistina Oftalmologji Manastir

Sistina Oftalmologji është spitali më i madh dhe i vetëm i syve në RMV me 4 qendra diagnostikuese: Manastir, Tetovë, Shtip dhe Kumanovo.

Sistina Oftalmologji Manastir është qendra jonë diagnostike në Manastir ku kryhen kontrollet, diagnostikimet dhe ndërhyrjet e vogla kirurgjike. Kontrollet kryhen nga Dr. Aleksandra Goceva Jercic dhe oftalmologë të tjerë nga qendra jonë kirurgjikale në Shkup.

Shërbimet të cilat i ofron Sistina Oftalmologji në Manastir janë:

 • Кontrolle oftalmologjike

 • Hulumtime diagnostike

  • kontroll periferik me Goldman
  • OCT ( tomografi koherente optike)
  • fusha e shikimit
  • ultrazë të syrit
  • biometri
  • pakimetri etj.
 • Ndërhyrje kirurgjike

  • trajtimi anti-VEGF (injeksione në sy)
  • korrigjimi i ksantelazmës
  • operacion i elbit etj

Çmimet e shërbimeve janë të njëjta në të gjitha qendrat (lista e çmimeve).

Refraktometër dhe lazer YAG

Një refraktometër ndihmon në përcaktimin nëse ka gabime refraktive në sy si miopi, largpamësi ose astigmatizëm.
Lazeri YAG përdoret te pacientët me katarakte dytësore.

Fushes se shikimit

Fusha e shikimit në të vërtetë do të thotë zona që mund të vërejë syri juaj përderisa përqendrohet në një pikë të veçantë qendrore (lartë, poshtë, dhe në të dy anët e pikës në të cilën sytë janë të fokusuar). Shikimi është tipikisht më i mprehtë në mes të fushës së shikimit.

Një sallë e vogël operacioni

Në dhomën tonë të vogël kirurgjikale kryhen ndërhyrje të vogla kirurgjikale si trajtimi anti-VEGF, korrigjimi i ksantelazmës, kirurgjia e elbit etj.

Ne punojmë me takime të paracaktuara. Për më shumë informacione dhe për të caktuar një takim, na kërkoni:

Sistina Oftalmologji Manastir

Lokacioni: rr. Nikola Tesla nr.158, 7000 Manastir

Orari i punës: E Hënë-Premte 08:00 deri në 16:00; E Mërkurë 13:00 deri në 20:00