Follow us on:
  • Macedonian
  • English

Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Битола

„Систина Офталмологија“ Битола
Работно време: Пон-Петок 08:00 до 16:00 ч. ; Среда 13:00 до 20:00 ч.
Адреса: ул. „Никола Тесла“ бр. 158
Битола, С. Македонија