Очен преглед во Систина Офталмологија со пациентка и доктор за операцијата на катаракта.

Janevska Dafina nga Shtipi, bëri kontrollin e saj për katarakt në Sistina Oftalmologji Shtip. Dafina vendosi të bëjë kontrollin pasi pa reklamën në TV për qendrën diagnostike të sapo hapur në Shtip. Pasi diagnostikimit të kataraktit nga doktori Todorce Josev, Dafina ishte e vendosur që të dy sytë ti bënte në të njëjtën ditë.

Operacioni u krye nga Dr. Biljana Kostovska e cila thotë:

“Ishte një nga pacientët më të hareshme që kam pasur ndonjëherë në përvojën time si mjek. “Na e zbukuroi ditën dhe operacioni kaloi me këngë.”

Për përvojën në Sistina Oftalmologji Shtip, dëgjoni personalisht prej saj në videon më poshtë.

Këshillë për kontrollin e parë dhe/ose diagnostikim
në rast se keni gjendje të njëjtë ose të ngjashme:

Kontrolli para operacionit të kataraktit

Refrakcioni, përcaktimi i mprehtësisë së shikimi, matja e shtypjes në sy, kontrolli i fundit të syrit, eko/biometria, IOL master.

2.400,00

Implantimi i thjerëzës monofokle (MA)

Thjerrëza monofokale trepjesëshe akrile intraokule. Çmimi është vetëm për njërin sy.

48.500,00

Implantimi i thjerrëzës monofokale (SA)

Thjerrëza monofokale njëpjesëshe akrile intraokulare. Çmimi është vetëm për njërin sy.

55.900,00

Implantimi i thjerrëzës monofokale (SN)

Thjerrëza monofokale sferike e verdhë intraokulare. Çmimi është vetëm për njërin sy.

67.500,00