Ne jemi krenarë të njoftojmë se punimi shkencor i cili u krijua nga oftalmologu ynë dhe kandidatja për doktoraturë Dr. Fanka Gilevska dhe kolegët e saj nga klinika jonë partnere “Svjetlost” u botua në e Grefe’s  Archives of Clinical and Experimental Ophthalmology Journal.

Pyetjes të cilës iu përgjigjëm është: A mund të parashikohen ndryshimet në mprehtësinë e shikimit të marra me metodën e krosslinkingut te keratokonusi?