Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Deklaratat e pacientëve për strabizmi

Operacioni i strabizmit shkoi shkëlqyeshëm! – Mitko Stojanov

Kam mbajtur syze gjatë gjithë jetës, kam pasur strabizëm qysh në fëmijëri. Kam vizituar shumë mjekë dhe gjatë gjithë kohës, pothuajse kam dëgjuar të njëjtën bisedë se duhet të mbaj syze dhe se do të shohim se çfarë do të ndodhë më pas.