Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Изјави на пациенти за операција на страбизам

Операцијата на страбизам помина одлично! – Митко Стојанов

Цел живот носам очила, уште како дете имав страбизам. Посетив многу доктори и цело време, до скоро го слушав истиот муабет дека треба да носам очила и дека ќе видиме што понатаму.

Борче Симјановски (операција на страбизам)

Симјановски Борче (53 години) направи операција на страбизам во нашата клиника. Страбизмот го има од дете, но сега почнува да му прави проблем со видот поради што се одлучува за операција.