Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Sistina Oftalmologija Tetovë

Sistina Oftalmologji është spitali më i madh dhe i vetëm i syve në RMV me 4 qendra diagnostikuese: Manastir, Tetovë, Shtip dhe Kumanovo.

Sistina Oftalmologji Tetovë është qendra jonë diagnostike në Tetovë me lokacion të ri. Kontrollet kryhen nga dr. Irina Nikoloska Petroska.

Shërbimet të cilat i ofron Sistina Oftalmologija Tetovë janë:

  • Kontrolle oftalmologjike

  • Hulumtime diagonstike

    • OCT ( tomografi koherente optike)
    • fusha e shikimit
    • tonometri etj.

Çmimet e shërbimeve janë të njëjta në të gjitha qendrat (lista e çmimeve).

Llambë me çarje

Një mikroskop me një dritë të ndritshme që lejon një vështrim më të afërt të strukturave të ndryshme në pjesën e përparme të syrit dhe brenda syrit.

Fushes se shikimit

Fusha e shikimit në të vërtetë do të thotë zona që mund të vërejë syri juaj përderisa përqendrohet në një pikë të veçantë qendrore (lartë, poshtë, dhe në të dy anët e pikës në të cilën sytë janë të fokusuar). Shikimi është tipikisht më i mprehtë në mes të fushës së shikimit..

OCT

Regjistrimi OCT të hartojë retinën dhe të përcaktojë trashësinë dhe strukturën e saj, duke treguar të gjitha shtresat e saj, gjë që ndihmon shumë në trajtimin e ardhshëm tek pacientët me glaukomë dhe sëmundje retinore të tilla si retinopatia diabetike dhe degjenerimi makular.

Punojmë me takime të paracaktuara. Për më shumë informacione dhe për të caktuar një takim, na kërkoni:

Sistina Oftalmologija Tetovë

Lokacioni: bul. Vidoe Smilevski Bato nr.1-1/7, 1200 Tetovë

Orari i punës: E Hënë-Premte 08:00 deri në 16:00; E Mërkurë 12:00 deri në 20:00.