Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Sistina Oftalmologji Shtip

Sistina Oftalmologji është spitali më i madh dhe i vetëm i syve në RMV me 4 qendra diagnostikuese: Manastir, Tetovë, Shtip dhe Kumanovo.

Sistina Oftalmologji Shtip është qendra jonë diagnostike në Shtip në të cilën kryhen kontrolle dhe diagnostikimet .Kontrollet kryhen nga Dr. Todorce Josev dhe oftalmolog të tjerë nga qendra jonë kirurgjikale në Shkup.

Shërbimet të cilat i ofron Sistina Oftalmologji në Shtip janë:

 • Kontrolle oftalmologjike

 • Hulumtime diagnostike

  • kontroll periferik me Goldman
  • OCT ( tomografi koherente optike)
  • fusha e shikimit
  • ultrazë të syrit
  • biometri
  • pakimetri etj.

Çmimet e shërbimeve janë të njëjta në të gjitha qendrat (lista e çmimeve).

OCT

Regjistrimi OCT të hartojë retinën dhe të përcaktojë trashësinë dhe strukturën e saj, duke treguar të gjitha shtresat e saj, gjë që ndihmon shumë në trajtimin e ardhshëm tek pacientët me glaukomë dhe sëmundje retinore të tilla si retinopatia diabetike dhe degjenerimi makular.

Fushes se shikimit

Fusha e shikimit në të vërtetë do të thotë zona që mund të vërejë syri juaj përderisa përqendrohet në një pikë të veçantë qendrore (lartë, poshtë, dhe në të dy anët e pikës në të cilën sytë janë të fokusuar). Shikimi është tipikisht më i mprehtë në mes të fushës së shikimit.

Ekografia

Ekografia e syrit është një diagnostikim me ultratinguj që kontrollon brendësinë e syrit. Gjithashtu matet gjatësia e syrit dhe analizohet struktura e syrit.

Punojmë me takime të paracaktuara. Për më shumë informacione dhe për të caktuar një takim, na kërkoni:

Sistina Oftalmologji Shtip

Lokacioni: bul. JNA nr.2, 2000 Shtip

Orari i punës: E Hënë-E premte 08:00-16:00