Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Sistina Oftalmologija Shkup

Sistina Oftalmologija Shkup është qendër okulistike diagnostike dhe kirurgjikale që kryen ekzaminime, diagnostifikime, ndërhyrje të vogla dhe të mëdha kirurgjikale. Ekzaminimet kryhen nga një ekip profesionist dhe i trajnuar i oftalmologëve më të mirë me përvojë shumëvjeçare në oftalmologji.

Sistina Oftalmologija Shkup është i vetmi spital i syve me 4 qendra diagnostike. Në Shkup kryhen edhe intervenime të mëdha kirurgjikale edhe në qendra të tjera diagnostikuese. Ekzaminimet kryhen në të gjitha qendrat me të njëjtin nivel ekspertize dhe njohurish nga oftalmolog dhe personel mjekësor.

Shërbimet të cilat i ofron Sistina Oftalmologija në Shkup janë:

 • Ekzaminimet oftalmologjike

 • Dijagnostike

  • OCT (tomografi koherente optike);
  • fusha e shikimit;
  • ultrazë të syrit;
  • biometri;
  • pakimetri;
  • Pentakam;
  • IOL Master;
  •  Angiografia e fluoreshenes etj.
 • Ndërhyrjet e vogla kirurgjike

  • Aplikimi i injeksioneve në sy (Avastin, Eleja);
  • Heqja e elbit në sy;
  • Fotokagulimi me laser (LFK);
  • Kapsulotomia YAG;
  • Iridotomia YAG etj.
 • Ndërhyrje kirurgjike

  • Korrigjimi i dioptrisë me laser;
  • Operimi i kataraktit;
  • Implantim i thjerrëzave monofokale;
  • Implantim i thjerrëzave multifokale;
  • Implantim i thjerrëzat fakike;
  • Trajtim i keratokonusit (crosslinking);
  • Operacion i glaukomës;
  • Operacion i strabizmit;
  • Vitrektomia;
  • Ablacion i retinës;
  • Lëndim i syrit;
  • Operacion plastik.

Çmimet e shërbimeve janë të njëjta në të gjitha qendrat (lista e çmimeve).

Ne punojmë me takime të paracaktuara. Për më shumë informacione dhe për të caktuar një takim, na kërkoni:

Sistina Oftalmologija Shkup

Lokacioni: rr. Skupi nr.5А, hyrje B, 1000 Shkup

Orari i punës: E Hënë-Premte  08:00 deri 20:00.