Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Sistina Oftalmologija Kumanovo

Sistina Oftalmologji është spitali më i madh dhe i vetëm i syve në RMV me 4 qendra diagnostikuese: Manastir, Tetovë, Shtip dhe Kumanovo.

Sistina Oftalmologija Kumanovo është qendra jonë diagnostike në Kumanovo ku kryhen kontrollet, diagnostikimet dhe ndërhyrjet e vogla kirurgjike. Kontrollet kryhen nga Dr. Elizabeta Spasikj.

Shërbimet të cilat i ofron Sistina Oftalmologija në Kumanovo janë:

 • Кontrolle oftalmologjike

 • Hulumtime diagnostike

  • kontroll periferik me Goldman
  • OCT ( tomografi koherente optike)
  • fusha e shikimit
  • ultrazë të syrit
  • biometri
  • pakimetri etj.
 • Ndërhyrje kirurgjike

  • trajtimi anti-VEGF (injeksione në sy)
  • korrigjimi i ksantelazmës
  • operacion i elbit etj

Çmimet e shërbimeve janë të njëjta në të gjitha qendrat (lista e çmimeve).

OCT

Regjistrimi OCT të hartojë retinën dhe të përcaktojë trashësinë dhe strukturën e saj, duke treguar të gjitha shtresat e saj, gjë që ndihmon shumë në trajtimin e ardhshëm tek pacientët me glaukomë dhe sëmundje retinore të tilla si retinopatia diabetike dhe degjenerimi makular.

Fushes se shikimit

Fusha e shikimit në të vërtetë do të thotë zona që mund të vërejë syri juaj përderisa përqendrohet në një pikë të veçantë qendrore (lartë, poshtë, dhe në të dy anët e pikës në të cilën sytë janë të fokusuar). Shikimi është tipikisht më i mprehtë në mes të fushës së shikimit..

Ekografia

Ekografia e syrit është një diagnostikim me ultratinguj që kontrollon brendësinë e syrit. Gjithashtu matet gjatësia e syrit dhe analizohet struktura e syrit.

Ne punojmë me takime të paracaktuara. Për më shumë informacione dhe për të caktuar një takim, na kërkoni:

Sistina Oftalmologji Kumanovo

Lokacioni: rr. Makedonska Udarna Brigada 1/3, 1300 Kumanovo

Orari i punës: E Hënë-Premte 08:00 deri në 16:00, e Mërkurë 12:00 deri në 20:00