Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Sistina Oftalmologija Gostivar

Njoftim

Тë gjitha aktivitetet e qendra diagnostike Sistina Oftalmologija Gostivar janë  duke u zhvendosur në qendra diagnostike Sistina Oftalmologija Tetovë.

Sistina Oftalmologija Tetovë