Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Faleminderit për besimin tuaj.

Të dhënat tuaja janë dërguar në Kontakt Qendrën tonë.
Prisni në telefonatë gjatë ditëve të punës.

Orari i punës: E Hënë-Premte 08:00 deri në 20:00.

Për festa shtetërore dhe vikend nuk punojmë.