Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Ви благодариме за вашата доверба.

Вашите податоци се испратени до нашиот Контакт центар.
Очекувајте повик во текот на работен ден.

Работни денови: Понеделник до петок од 08:00 до 20:00 часот
Државни празници и викенд не работиме.