Кристијан Теодореску (32) го направи прегледот за ласерската корекција на диоптрија во Систина Офталмологија Штип. Кристијан дошол во Македонија со својата сопруга, која е од Штип и сакал да го отстрани диоптерот. Кога слушнал дека во Штип се отвара Систина Офталмологија, не размислувале, веднаш го закажеле својот преглед. 

„Прегледот го направив во Штип кај д-р Тодорче Јосев и можам да кажам дека сум воодушевен од целиот тим. Детално прегледан и по разговорот со д-р Тодорче одлучив да ја направам интервенцијата за ласерска корекција на диоптрија.“

По прегледот Кристијан е пратен во Скопје за да ја изврши интервенцијата. 

„По прегледот бев испратен во Систина Офталмологија Скопје каде што интервенцијата беше брза и ефикасна. Докторите постојано се во комуникација со вас и целиот тим е постојано тука. Никогаш не си оставен сам.“

„Контролите ги правев во Штип кај д-р Тодорче Јосев и можам да кажам дека сега гледам се! Навистина преубаво искуство. Изберете ја Систина Офталмологија за вашите очи!“

Совет за првичен преглед и/или дијагностика
во случај да имате иста или слична состојба:

Преглед за ласерска корекција на диоптрија

Рефракција, одредување видна острина, мерење очен притисок, преглед на очно дно, анализа на рожница со Пентакам.

4.270,00


Пентакам

Дијагностика за анализа на рожница.

3.100,00

Контролен постоперативен преглед

Преглед три месеци по ласерска корекција на диоптрија.

1.150,00

Ласерска корекција на диоптрија – ПРК

Цената се однесува на едно око.

39.980,00

Ласерска корекција на диоптрија – ЛАСИК

Цената се однесува на едно око.

31.000,00

Офталмологот го задржува правото да предложи друг вид на преглед и/или дијагностика во зависност од утврдената состојба на прегледот.